Jury tre veckor utomhus planen

Stefano Pioli kommer inte att göra ha förmågan att bestäm via Olivier Girouds tjänster genom loppet av de som kommande tre veckorna.

Den franske anfallaren ådrog sig det finns en lårmuskelskada inom matchen emot Atletico Madrid dessutom kommer att få leverera det finns en paus. Baserat på läkarnas första uppskattningar närma sig pojken ha förmågan att återvända mot sektorn i fråga om tre veckor.

Inom matchen emot Atletico Madrid noterade Milan det finns en minimal seger på 0:1, vilket behöll sina chanser mot positionen inom den åttonde finalen inom den ecu elittävlingen. Å andra sidan inom slutlig omgången närma sig de som tenderar att skulle vilja det finns en seger emot Liverpool, dessutom inom den matchen är redo att “Rossoneri” för att inte bestäm via Smör.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − five =