Farming Simulator 22, genom 100 000 av aktuell utövare på Steam, större än Forza Horizon 5

Farming Simulator 22 placera nytt rekord se framåt för att antalet av aktuell utövare på spelservrar, som ett minimum dem som upptäcks resten av Ångest. Vi pratar såklart i fråga om ett rekord se framåt för att serien. Den nya satsningen resten av Giants Software, för att lanserades igår, nådde det finns en höjden på 105 636 utövare, även har varit vistelser inom toppen resten av de som bästsäljande titlarna inom Valves digitala återförsäljare genom loppet av så mycket som dagen.

Titta på jämförelsens skull, Farming Simulator 19 stannade på 59 466 utövare, Farming Simulator 17 mot 32 313 utövare e Farming Simulator 15 mot 18 711 utövare. Återigen se framåt för att jämförelsens skull, den mest uppdaterade hiten Forza Horizon 5 nådde det finns en höjden på 81 096 utövare. Kort förklarat, vi brukar tala i fråga om Farming Simulators för att titlar designade se framåt för att det finns en intressanta område, så dessa siffror gör sätt tydligt att som är {en ganska stor} intressanta område.

Titta på ordens skull även har sporten det finns en medelbetyg “En betydande mängd konstruktivt” via så en hel del för att 81 % resten av Steam-recensenterna betygsatte sätt konstruktivt.

Om du önska ha extra kunskap, lära vår Farming Simulator 22 recension, genom vilket vi skrev:

Farming Simulator 22 är ett gediget även välavslutat kapitel, så för att sammantaget för att inte erbjuda bara några få rejäla information. Sätt närma sig säkerligen är benägna att tilltala följare resten av serien som inte är det trötta på sporten men, så det kommer lämna dem som behöver undersöka lång sikt likgiltiga ut. Skyddet kvarstår är benägna att {vi står inför} de mest effektiva gårdssimulatorn tillgänglig på marknaden, för att besegrar konkurrenterna totalt även hållet, är faktiskt faktiskt reducerad mot benet, så det är det faktiskt vettigt är benägna att att fundera på sätt om du befinner sig fascinerad resten av jordbrukets värld. Titta på revolutionen har fått sätt det följande .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *