A League of Legends Story, trailer tillkännager lanseringen

Riot Forge, ett Riot Games-bolag dedikerat åt game för att utspelar sig inom League of Legends universum, tillkännagavs genom användning av det finns en trailer genom vilket tillgänglighet ifrån Ruined King: A League of Legends Story, det finns en RPG utvecklad resten av Airship Syndicate, studion se fram emot serietecknaren Joe Madureira för att vi är de skyldiga Battle Chasers: Nightwar Även Darksiders Genesis.

Tillsammans med lanseringstrailern, det finns en video tillägnad utvecklingshistoria resten av sporten, för att du kan se under:

Ruined King: A League of Legends Story är redo att spelas på PC, Nintendo Switch, Xbox One även PS4. PC-versionen finns att införskaffa ifrån Steam, GOG även Epic Games Store. Native variationer se fram emot PS5 även Xbox Series X även S, genom vilket du kommer för tillfället är redo att spela bakåtkompatibilitet. Dom som stolt äger versionerna se fram emot konsolerna ifrån tidigare generation närma sig ha förmågan att förvärva de som nya utan kostnad (gäller bara för en liknande hushåll resten av konsoler).

Anekdoten utspelar sig inom två berömda områden inom Runeterra: Bilgewater, det finns en kraftfull hamnstad som kan vara hus se fram emot sjömonsterjägare, kriminella gäng även smugglare ifrån alltsammans den erkända världen, även Shadow Isles, en lantlig som kan vara höljt även plågat resten av det finns en dödlig svart Dimma för att förstör alla sakerna den på. är benägna att förmedla kontroll genom ett otänkbart team resten av hyllade League of Legends-mästare, för att även har gått samman att kunna besegra det finns en mystisk gemensam fiende: Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri även Pyke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × three =