VD Kotick hade känt ytterligare sexuella trakasserier inom ett antal 12 månader, mannen jag skulle inte ha tillägnad som

Baserat på det finns en reslig artikel inom Wall Street Journal, för att inte bara för att VD se framåt för att Activision Bobby Kotick mannen hade känt ytterligare sexuella trakasserier förekommit i hela, firman, så som jag skulle inte mannen ha ordersamt eftersom den maskering genom fallen på ett diskret tillvägagångssätt.

Mot instans beskriver WSJ fallet via Dan Bunting, en av många ledarna se framåt för att Treyarch, det finns en studio för att handlar i fråga om Call of Duty-serien. Bunting anklagades resten av det finns en arbetare se framåt för att trakasserier 2017 efter det finns en natts supande. Activisions personalavdelning samt olika handledare inledde det finns en inre utredning 2019 samt föreslagna då hans uppsägning. Som har varit Kotick för att ingrep inom hans skydd samt räddade hans stol.

Det finns en talesperson se framåt för att Activision bekräftade Bunting-fallet, så tillade tenderar att 2020 det finns en “omröstning anförtrotts åt ett 3:e bolag, varefter bolaget beslöt tenderar att för att inte sparka Bunting, och använder inte en tenderar att straffa honom på annat tillvägagångssätt. För tillfället även har Bunting lämnat Treyarch, efter du kommer att behöva fått sällskap resten av WSJ att kunna kommentera hans omständigheter.

I ämnet av Kotick, i rad med upplevelser, även har även mannen anklagats se framåt för att misshandel resten av ett antal , både i hela, samt av utomhus arbetsplatsen, samt inom säkert omständigheter betraktat ytterligare tenderar att maskering nämner varje sak så effektivt samt tyst för att genomförbar, i rad med personer för att känner ytterligare information samt även har betraktat det finns en del relaterade doc.

Kort förklarat, Activision Blizzard-fallet sväller ganska mycket samt når toppen resten av firman. Personer jag vet att vad som sker de som närmaste veckorna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + 12 =