Pogba även har satt ett villkor som ett sätt att utöka sitt kontrakt via Manchester United

Manchester United-stjärnan Paul Pogba närma sig att skriva ner på ett nytt kontrakt, dock bara för att i fråga om ett viktigt villkor är uppfyllt.

I överensstämmelse med “Ekip” behöver fransmannen förvärva det finns en ökad löning än Cristiano Ronaldo att tillägga förvandlas till den högst betalda fotbollsspelaren resten av “de som röda djävlarna”.

Efter är benägna att Ronaldo återvänt åt Old Trafford inom somras vände mannen den bäst betalda fotbollsspelaren inom klubben. Portugisen tjänar 480 000 kilo inom veckan att tillägga Pogba även har för tillfället det finns en veckolön på 290 000 kilo.

Pogbas kontrakt går ut åt sommaren att tillägga mannen även har redan tackat nej åt ett antal erbjuder i fråga om är benägna att hålla fast vid det samarbetet. Ett antal eu giganter utställning nyfikenhet titta på honom, dock mannen kan skriva på ett nytt kontrakt i fråga om United uppfyller hans lönsamma .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 14 =