Mästarlagets arkitekt avgår Liverpool

Michael Edwards närma sig för att avvika för posten för att sportchef vänta Liverpool inom toppen resten av säsongen, bekräftade klubben ifrån “Anfield”.

Personen som, för att även har arbetat på Anfield de som mest uppdaterade 9 åren men även byggt ett mästarlag, uttalas är benägna att mannen skulle försvinna inom toppen resten av säsongen men även förklarade är benägna att mannen behövde det finns en ny karriärutmaning.

“Sätt har varit ett privilegium men även det finns en ära det som får arbeta inom dessa framgångsrika tillfällen vänta klubben. Sätt även har hela tiden varit min flygplan för att stanna inom laget inom max 10 12 månader. Sätt har varit trevligt är benägna att jobba den här typen, dock jag överväga på förändring. Jag överväga att som är korrekt tidpunkt vänta det finns en sådan sak. “Vi har nu förändrats en betydande mängd föregående,” uttalas Edwards.

Islands media spekulerar inom är benägna att Edwards redan även har ett kontrakt i form av Newcastle, även när ett antal eu golfutrustning behöver ha honom inom sina led.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 3 =