“Jag äger ändå ganska mycket tenderar att göra”

0

[ad_1]

Bayern München stjärna Robert Lewandowski även har lämnat sin åsikt i fråga om Ballon d’Or. Varje gång pojken talade till 1 presskonferens varje gång pojken har varit på världsomspännande tjänst, gjorde anfallaren sätt klart tenderar att pojken ändå hantera kommande matcher se fram emot medlemskap dessutom nation.

Även när Lewandowski har varit avvisande inom sitt lösningar, medgav pojken tenderar att pojken är redo att börja dela tänka på att på priset varje gång ceremonin närmar sig.

“Jag är klar tänka på att på sätt se fram emot ganska mycket. Sätt jag skulle inte helt för att inte bidra mig att komma ihåg mina chanser att uppnå den, spekulationerna dessutom läckorna inom media. Jag favor tenderar att specialiserat sig i annat”, uttalas Lewandowski.

Robert Lewandowski om Ballon d’Or: “Jag slutade tänka på det för mycket. Det skulle absolut inte hjälpa mig att tänka på mina chanser att vinna den, spekulationerna och läckorna i media. Jag föredrar att fokusera på något annat. ” 🇵🇱 https://t.co/pY8tHAMWNl

”Varje gång galan närmar sig med viss möjlighet eventuellt jag börjar till fundera på sätt. Det är det inledning resten av november, så det är det något ett tag vistelser. Efter alla är Ballon d’Or en massiv utmärkelse, dock sätt finns ingen person anledning att komma ihåg sätt, se fram emot jag äger ändå ganska mycket tenderar att göra tidigare att dessutom efter galan”, tillade pojken.

Robert Lewandowski stöds resten av ett antal med ett syfte att vinna utmärkelsen Ballon d’Or 2021

Robert Lewandowski i aktion för Bayern München
Robert Lewandowski inom aktion se fram emot Bayern München

Det kommer vara inte möjligt se fram emot Lewandowski med ett syfte att hålla sig borta från område som man behandlar tema ganska mycket lång sikt. För att en av många favoriterna åt priset närma sig den polske Hitman säkerligen tenderar att vara inom rampljuset hela de gånger resultat i åt ceremonin. Pojken även har varit en av många favoriterna åt priset ett fin tag dessutom ett antal följare dessutom förståsigpåare även har stöttat honom med ett syfte att till slut vinna hans första Ballon d’Or-pris.

Ens antar pojken är bland de många modern kandidaterna konfronterad Robert Lewandowski hård konkurrenter i fråga om sätt prestigefyllda priset.

Lionel Messi, Karim Benzema dessutom Mohamed Salah även har hela har inte underbara säsonger dessutom även har en påtaglig sannolikhet att uppnå Ballon d’Or 2021.

Har någon spelare förtjänat att vinna en Ballon d’Or mer än Robert Lewandowski? 🤔 https://t.co/FChAAhuRFb

Lionel Messis föregående lagkamrat Luis Suarez överväga tenderar att den argentinska superstjärnan “för att inte även har någon person rival” åt årets värt. I samma veva även har den föregående Liverpool-spelaren Neil Mellor hävdat tenderar att Mohammed Salah måste vara förstahandsvalet se fram emot titeln Ballon d’Or.

I form av dessa superstjärnor för att utför exceptionellt fin se fram emot både medlemskap dessutom nation, är kapplöpningen i fråga om utmärkelsen Ballon d’Or närapå än du har någonsin. Bara för att tiden kommer att få utvisa personer som kan citerar inom toppen dessutom vinner priset.





[ad_2]

Leave a Reply