Kaparos: Vi känner Makedonien ordentligt

0

Armeniens Joaquin Caparos säger hantera morgondagens duell är benägna att mannen känner sätt makedonska landslaget en alltför stor mängd ordentligt.

“Vi känner rivalen en alltför stor mängd ordentligt, och så de känner för att inte oss heller. Makedonien även har ett fin team för att vi har varit försedd med utfört kontra ett antal gånger. Vi måste försök att spela genom dem. “Så länge det återfinns en sannolikhet är benägna att kvala mot VM närma sig vi är benägna att bromsa ner”, nämnde Kaparos.

”Avsaknaden resten av ordinarie min hos landslagsspelarna inom klubbarna kommer att få för att inte påverka vårt game. Mihtarian har inte någon knapphet på tågkontrollerat, att tillägga intensiteten på densamma är en alltför stor mängd överdriven, för att inte försvagad att tillägga är inom fantastiskt kondition. Barsegjan spelade även matcher den denna sort säsongen. Mannen tvingades avkopplingsmål och det är det fin se framåt för att hans beredskap. “Belekyan att tillägga Celarjan även har inga svårigheten heller.”

Leave a Reply