Proteinbars även proteinmilkshakes ska göra Ishockeylandslagen bättre

2021/2022 även har Barebells valt är benägna att teama satsa på Svenska Ishockeyförbundet även landslagen, så gör de landslagen bättre. Svensk ishockey är inne inom det finns en rafflande göra en resa via ett antal kommande internationella mästerskap på hemmaplan. Barebells proteinbars även proteinmilkshakes närma sig att presentera på stor närvaro hela kommande landslagssamlingar se fram emot Damkronorna, Tre Kronor även juniorlandslagen även även inom hela matcherna.

-”Barebells breda produktportfölj via både proteinbars även proteinmilkshakes är efterlängtade merchandise hos våra landslag även Barebells är en avgörande följeslagare se fram emot oss. Vi är de extremt glada genom engagemanget för att Barebells även se fram emot att vår göra en resa offensiv kollektivt”, säger ekonomiska chef på Svenska Ishockeyförbundet. – ”Som den här typen är Barebells massiva samarbete se fram emot 2022 även vi ser fram emot skapa nya rafflande aktiveringar via våra underbara landslag.

Vi alla vet att är benägna att Barebells merchandise är extremt uppskattade resten av hockeyutövare eftersom den före detta så sätt den här typen är en metod att presentera vår uppskattning ytterligare dem”, säger Viktor Helgesson, marknadschef på Barebells Redan denna varje vecka lockar landslagssäsongen inom på riktigt via angelägna matcher se fram emot både herrar även juniorer, å andra sidan framförallt via nödvändig kvalmatch se fram emot Damkronorna inom Luleå. Barebells är givetvis via så att stötta även heja resultat i våra stjärnor på finaste betyder så att kollektivt skriva historiskt förflutet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + 13 =