Xavi: Barça närma sig är benägna att utvecklas till min massiva problem, vi är de en av de bästa klubben på denna planet även vi bör vinna!

0

Som även har redan formellt bekräftats är benägna att Xavi Hernandez har fått ny titta på Barcelona.

Xavi inom går nämnde mannen hej svejs mot ledningen även spelarna inom den qatariska klubben, även på måndag väntas mannen introducerat titta på media. Pojken gör debut efter landslagsuppehållet.

Barcelona-legendaren även har är faktiskt skickade ett upptäck mot spelarna.

“Vi är de Barça, en av de bästa klubben på denna planet även vi bör vinna, oavgjort även nederlag kommer inte att göra är benägna att vara ett av andra. Därefter ska vi jobba den yttersta, målen är tydliga. “Jag går konstruktivt kommer in inom som den här typen arbetet även jag överväga att vi ska uppnå framgång.”

“Som den här typen är den viktigaste utmaningen inom min yrke, jag ska fastigheter mot Barça även jag väldigt lycklig. Jag exalterad genom är benägna att vara igen. “För att Barça-spelare även har jag för att inte bara för att varit inom en av de bästa tiden, jag äger har inte bara några få dåliga tillfällen,” nämnde Xavi.

Busquets, Pique, Sergio Roberto, Alba även Ter Stegen är de som förevarande Barça-spelarna för att har varit lagkamrater via Xavi.

“Jag vill som för att det finns en vinst, jag känner dem fint även jag förstår hur de som tränar även jag jag vet att är benägna att de befinner sig lagkaptener”, nämnde den katalanske legenden.

Leave a Reply