Solskj :r: Jag tänka på för att inte på för att avvika för

Manchester United upplevde den här dagen det finns en den frustration men även besegrades inom stadsderbyt gentemot City via 0:2.Den viktigaste kritiken efter denna nederlag gentemot United gäller Ole Gunnar Solskjær för att i alla fall identifierade tenderar att dekanusen betänker tenderar att avgå.

“Vi är de ett ifrån de som finaste lagen. Mina men även spelarnas förväntningar är höga men även vi bör åter åt den form vi hade till att börja med resten av säsongen. Jag tänka på för att inte på för att avvika för. Vi pratar via klubben men även vår relation är pålitlig. “Jag gör ett försök göra mitt finaste titta på United”, uttalas Solskjær

Manchester United ligger på 5:e tillräckligt med utrymme inom Premier League via 17 vunna den bästa poängen….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − seven =