Ancelotti: Jag är icke Bales pappa, jag har kunskap eller färdighet i för att inte förbjuda honom är benägna att spela se fram emot Wales

Carlo Ancelotti talade dessutom i fråga om Gareth Bale på presskonferensen.

Walesaren behöver inte utfört på länge, pojken återhämtar sig ifrån skadan, å andra sidan Real tillät honom är benägna att spela se fram emot Wales inom VM-kvalet.

“Pojken även har tillåta ifrån att tillägga är redo att träna”, uttalas pojken Ancelotti på presskonferensen.

Real gav honom tillåtelse är benägna att göra en resa ytterligare Wales, å andra sidan oavsett som lämnade pojken honom av utomhus ytterligare matchen genom användning av Rayo Vallecano för att spelas imorgon klockan 21:00.

“Vi är redo att för att inte vi säger att ytterligare honom är benägna att för att inte spela se fram emot Wales. Det finns en inspelning för att utställning är benägna att pojken även har återhämtat sig. Vänta som första är jag för att inte hans far. “Den mest uppdaterade perioden måhända för att inte hade varit fin se fram emot honom, å andra sidan ingen person bör glömma vad Bale gjorde se fram emot Real.”

“I fråga om landslaget kallar honom bör vi släppa honom. Vi förklarar situationen att tillägga eftersom den även har Wales det finns en per vecka på sig är benägna att bedöma situationen. “Jag föreställa för att inte att de kommer leverera ett par faror,” förklarade Ancelotti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 5 =