3 förmodligen den mest underhållande PSG-spelare hela genom tiderna

Den populäraste spelet på denna planet, fotbollsfolks, handlar för att inte bara för att i fråga om att förverkliga eller förlora. Som handlar för att inte bara för att i fråga om statistik, siffror och tekniker. Fotbollsfolks, inom sin kärna, är den renaste typ av nöje, frihet att tillägga fritid.

Dessa dagar närma sig vi tenderar att försök att låt oss tidigare de som atypisk siffrorna att tillägga diagrammet, specialiserat sig i kärnan inom sätt. Dessa dagar ska vi förmedla det finns en titt på ett antal Paris Saint Germain lirare för att höll sina följare fasta resultat i mot slutsignalen. Denna sort är de som 5 finaste underhållarna för att PSG du har någonsin även har betraktat:

1 Lionel Messi

Inget speciellt påpeka: Lionel Messi är bland de som finaste underhållarna för att världen du har någonsin även har betraktat. Å andra sidan som ett resultat av spelaren för att inte ens även har varit genom användning av inom 10 matcher vänta klubben vet vi för att inte behålla honom på den den här typen listan.


2 Zlatan Ibrahimovic

Paris Saint-Germain förde Zlatan Ibrahimovic tenderar att tillkännage sig vänta världen. De som önskade att göra ett tillkännagivande hantera de som eu kraftstationerna. Det som får det finns en man genom användning av det finns en upprörande kompetens att tillägga det finns en besynnerlig karaktär hade varit det enklaste sättet för att vidta åtgärder.

Ibrahimovic anlände mot Paris 2012 inom hoppa i fråga om tenderar att föryngra sin sjunkande karriärgraf. Pojken skakade ordningen på den franska ligan att tillägga vände hastigt ligans finaste anfallare.

Zlatan Ibrahimović av konstant för att lyckas med nya milstolpar på 40 års ålder. 🔥🇮🇹 150 avslutade mål som inom Serie A⚽️ 400 mål som inom inhemska ligor#UCL https://t.co/FUQsmMOH9I

Svensken kämpade genom användning av sina motståndare, gjorde upprörande mål som att tillägga hade hela tiden de som finaste svaren genom loppet av presskonferenser. När som helst pojken ledde PSG:s laddning fanns sätt för att inte ett den som tråkigt andra.

Ibrahimovic kallade sig modigt de allra bästa spelaren inom ligan att tillägga världen, på , att tillägga statistiken i ett försök att stödja hans påståenden.

På bara för att 180 matcher gjorde Zlatan 156 matcher vänta PSG. Pojken hade varit dessutom det finns en förhållandevis framgångsrik skapare inom den franska klubben att tillägga spelade komma in genom användning av 61 assist genom loppet av sin fyraåriga period inom klubben.


3 Jay-Jay Okocha

Jay-Jay Okocha, hyllad för att Nigerias finaste lirare du har någonsin, kallade PSG sitt hus mellan 1998 att tillägga 2002. Den förr i tiden, anfallande mittfältaren gillade sporten ifrån djupet resten av sitt kranskärl att tillägga hade flexibiliteten att notera sitt kärleksbrev på planen.

Okocha hade varit full resten av finter, översteg att tillägga signatursvängar. Pojken kan vända in och ut på vilken försvarare för att i ändå att tillägga hade intelligensen tenderar att hålla sig borta från svåra utmaningar.

Okocha hade dessutom rusar tår en att tillägga kan komma ur svårigheten oftare än för att inte. För att regelbundet är fallet genom användning av skickliga lirare hade varit nigerianen dessutom något inkonsekvent.

Pojken jag skulle inte regelbundet placera komma in det finns en Man of the Match-prestation inom det finns en match att tillägga försvinna spårlöst inom det följande. PSG-fansen firade ändå personen som villkorslöst att tillägga anser tenderar att pojken är en inslag ​av klubbens historiskt förflutet.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 4 =