Jon Moxley på Vince McMahon skriver sina matcher

Jon Moxley även har avslöjat som Vince McMahon påbörjade skriva skriptets format WWE matcher efter hans hälvändning 2018.

Moxley, då ofta känd som Dean Ambrose, förrådde Seth Rollins inom avsnittet resten av RAW den 22 oktober 2018. AEW-stjärnan uppskattat för att inte hans efterföljande hällopp, framför allt för att Vince McMahon önskade att är benägna att mannen jag skulle inte läsa promos ord-för-ord.

Skriver inom sin nya bok SNART, Moxley gav dessutom huvudpunkterna i fråga om är benägna att McMahon ändrade sin matchstil genom loppet av den tidsperioden.

“Pojken gick åt även genom användning av så ett är benägna att mannen skrev mina matcher. De som sög alla de. Pojken hade börjat infiltrera houseshowerna för tillfället är dessutom, även skickade detaljerade format åt de som producenterna halvtimme tidigare att klockan även krävde är benägna att jag jag skulle inte klippa tjusig häl-promo åt gänget efter jag i gick åt ringen”, skrev mannen.

P.g.a. Vince McMahons praktiska metod nämnde Moxley är benägna att hans hällopp hade varit den “minimalt, förmodligen den mest nedslående, irriterande, irriterande, plågsamma” tiden inom hans brottningskarriär.


Vince McMahon ändrade Jon Moxleys match emot Seth Rollins

Jon Moxley tävlade inom matcher emot Seth Rollins på WWE-tv även på liveevenemang inom den tipsa resten av 2018 även inledning resten av 2019. Vince McMahon deltog inom ett liveevenemang på Madison Square Garden den 26 december 2018, för att innehöll det finns en match mellan Moxley även Rollins.

Även när Moxley trodde är benägna att mannen även Rollins producerade det finns en underhållande stålburmatch, delade för att inte McMahon samma identiska åsikt.

“Seth även jag rev ner hemmet där inom det finns en stålburmatch den kvällen på MSG, dock resten av någon person anledning fick Vince oss att byta alltsammans matchen på återstående slingan med tanke på passa hans synfält, vilket hade varit det finns en mycket mindre dramatisk, ett sh** *ier variant resten av det finns en stålburmatch”, skrev Moxley.

Moxley nämnde är benägna att Vince McMahon “s*** på” alltsammans evenemanget, för att dessutom innehöll John Cena vs. Baron Corbin även Ronda Rousey vs. Nia Jax. Efter showen vände WWE-ordföranden extra upphetsad av vad för att hände på icke-TV-evenemang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 + eight =