det finns en video oss spelhårdvaran för att vi tenderar att för att använda sig av 2042

0

[ad_1]

Microsoft även har lanserad det finns en video- genom vilket sätt verkar vilken spelhårdvara vi tenderar att för att använda sig av inom 2042. På detta är tydligt det finns en reklamvideo titta på lanseringen resten av Battlefield 2042 på Xbox-konsoler, ändå den är en betydande mängd välgjord dessutom ett nummer för att försöka.

Sätt talas i fråga om spelupplevelser för att för att inte går för att skilja ifrån det faktum, i fråga om 1 kvintiljon FLOPS (Floating Point Operations Per Second) för att personer jag vet att i fråga om de kan ha förmågan att köra Crysis, ifrån artificiell intelligens liv, holografiska gränssnitt dessutom alla bitar annat kommer du att kunna drömma i fråga om. Kort förklarat, Xbox lovar gnistor titta på 2042 (personer jag vet att vilken serie det kommer ha kommit mot titta på tiden).

Då däremot vi väntar på tenderar att lära oss extra, bjuder Microsoft dessutom kommer in oss att göra inköp Battlefield 2042 dessutom tenderar att spela på sätt Xbox Series X eller S, när som helst det kommer det har varit det av tillgängligt ifrån den 19 november 2021. Kort förklarat, längre sikt är söt, dock håll dessutom ett öga fast på nuet.

[ad_2]

Leave a Reply