Call of Duty: Vanguard även har fyllt London genom användning av zombies för att spottar på individer

Call of Duty: Vanguard PS5 kolla in priset ca 400 sek är på ett sätt är benägna att anlända dessutom Activision även har bestämt sig med ett syfte att släpp det på marknaden på ett riktigt roligt metod: sätt även har lägga in det finns en London resten av spottande zombiesoldater i fråga om individer. I själva verket är på detta ett goliardisk initiativ (ingen person närma sig är benägna att äta dig, oroa dig inte, som ett resultat av zombies sanningen är bara för att är animatroniska huvuden fästa på det finns en vägg, för att tycker i fråga om är benägna att skrämma förbipasserande dessutom smutsa ner dem genom användning av blod dessutom dregla. När som helst det hela närma sig omkring, personer jag skulle inte börja dela lära ut goda uppföranden åt sådana individer?

Om du strävar efter producera andra huvudpunkterna i fråga om på detta trevliga initiativ, låt oss titta på videon under dessutom lära vad för att rapporteras inom sätt officiella pressmeddelandet:

Call of Duty även har tagit zombiesoldater åt Londons gator, för att det är fansen är redo att “lära känna dem” gå igenom den officiella lanseringen resten av Call of Duty: Vanguard, planerad åt den 5 november, dessutom dess efterlängtade Zombie-läge.

Till att börja med resten av oktober, på Truman Brewery inom London, placerades det finns en serie animatroniska zombiehuvuden, för att lockade allmänhetens nyfikenhet för att på så metod kan interagera dessutom skrämmas bo, dessutom för tidigt testade upplevelsen som kan för att delta för dem inom Call of Duty: Vanguard.

Utvecklat inom samarbete mellan Sledgehammer Games dessutom Treyarch Studios, närma sig Vanguards Zombie-läge är benägna att låt oss titta på operatörer ifrån så mycket som världen förmedla sig an horder resten av odöda inom det finns en slaget se fram emot överlevnad, genom användning av nya reseadministratörer dessutom berättelser för att hitta, inom det finns en storyline som kan vara det finns en prequel åt sätt. startade förra året inom Call of Duty: Black Ops Cold War.

Tidigare än vi åker påminner vi dig i fråga om är benägna att Call of Duty: Vanguard är genom loppet av förbättring se fram emot PC, Xbox One, Xbox Series X dessutom S, PS4 dessutom PS5.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 2 =