Rajasthan United tjänar uppflyttning mot Inom-League

Inom-League fick sina senaste individer på lördagen när som helst Rajasthan United vunnit I-League-kval.

Som Jaipur-baserade laget slutade inom toppen resten av den slutlig spelomgången efter du kommer att behöva utfört oavgjort gentemot Kenkre FC på den slutlig matchdagen på Bengaluru Football Stadium.

Rajasthan United FC slutade tvåa inom som preliminära Inom-League-kvalet

Vikrant Sharmas grupp slutade tvåa inom som preliminära gruppspelet bakom grupp A-ledaren Madan Maharaj FC via 5 den bästa poängen… efter tre matcher. Rajasthan United startade sin Inom-League-kvalkampanj via det finns en fascinerande 3-2-seger genom Ryntih FC på öppningsdagen. Ryntih-segern satte tonen se fram emot sidans kampanj inom Inom-League-kvalet.

Rajasthan United fortsatte via oavgjort 1-1 gentemot turneringsfavoriterna FC Bengaluru United tidigare än och extra det finns en oavgjord 1-1 gentemot Madan Maharaj med ett syfte att ge upp tvåa inom gruppen.

Rajasthan United slutade inom höjden inom den slutlig rundan inom Inom-League-kvalet

Som Rajat Mishra-samägda laget vunnit det finns en historisk 1-0-seger genom som omtyckta Delhi FC på matchdag ett inom slutlig omgången, även etablerade sig därför för att riktiga favoriter se fram emot uppflyttning mot Inom-League via två matcher vistelser.

De som lättade förbi Madan Maharaj via det finns en 2-0-vinst inom som olika mötet via som Madhya Pradesh-baserade laget. Madan Maharaj-segern innebar tenderar att Rajasthan United bara för att behövde det finns en den bästa poängen… gentemot Mumbai-baserade Kenkre FC inom den slutlig matchen inom slutlig omgången.

Kenkre FC dominerade förloppet genom loppet av verkar större delen resten av matchen även hade ett antal chanser tenderar att gå vidare hela genom sådana för att Lester Fernandes, Pravitto Raju även Yash Mathre. Så Vishal Joon stod högt på mål som med ett syfte att bevara det finns en historisk nolla.

Alla sakerna du kommer behöver ta reda på i fråga om nya Inom-League-laget Rajasthan United FC

Rajasthan United grundades för att JECRFC 2018 även vunnit sin första yrkestitel samma identiska 12 månader hela genom att uppnå Rajasthan Så’s League. Klubben döptes i fråga om mot Rajasthan United 2021 med ett syfte att tillgodose det finns en det bredare fotbollsfanbas inom Indien.

Rajasthan United slutade tvåa inom 2021 Rajasthan Så’s League med ett syfte att gå vidare mot Inom-League-kvalet. Klubben närma sig för tillfället är tenderar att spela inom Inom-League för att kan dra igång hela inledning resten av som nya året.

Profilbild

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 10 =