Jets vs Patriots: Skaderapport dessutom startuppställning – 24 oktober

Mot Patrioternas nöje, den New York Jets är under loppet av det finns en typisk rookiesäsong i form av quarterback Zach Wilson kastar sätt överallt i parken. Vanligtvis är trassande pojken sina playmakers i form av osannolika kast dessutom vanligtvis kastar pojken sätt omedelbart mot motståndaren. I följd bör den ena vinsten 2021 för att inte vara det finns en chock. Zach Wilson närma sig ändå att erbjuda sitt första olika skott på ett team. Närma sig pojken att illustrera förbättring?

New Storbritannien Patriots är väldigt på kort avstånd tenderar att hamna inom ett tvåsäsongshål efter du kommer att ha förlorat Tom Brady. Mac Jones vill ut tenderar att utvecklas till högre se fram emot all varje vecka, dock sätt har fått för att inte positiva aspekter. Är redo att patrioterna komma i hela, ett game på .500 i form av det finns en inkomst genom Jets? Det bästa sättet att är hälsan hos Patriots dessutom Jets på ett sätt kommer in inom deras matchup?

New York Jets vs New Storbritannien Patriots skaderapport

New York Jets

Ivrig spelare Placera Sår Spelstatus
CJ Mosley MLB Knäsena Osäker
Tyler Kroft Igen Ut
Tevin Coleman RB Knäsena Tveksamt
Lamarcus Joyner FS Triceps Ut
Mekhi Becton OT Knä – MCL Tveksamt

New York Jets närma sig mer benägna tenderar att vara och använder inte en sin startlinjeback CJ Mosley. Av utomhus hans frånvaro närma sig Jets dessutom tenderar att sakna Tyler Kroft dessutom Lamarcus Joyner. Tevin Coleman dessutom Mekhi Becton är tveksamma dessutom avgår Zach Wilson i form av möjligen mycket mer på tallriken än inom den primära matchen.

New Storbritannien Patriots

Ivrig spelare Placera Sår Spelstatus
Nick Av föräldrar Okej Knä Tveksamt
Kyle van noy MLB Ljumske Tveksamt
Don’t a Hightower OLB Armbåge Tveksamt
Malcolm Perry WR Fot Tveksamt
Trent Brown OT Kalv Ut
James White RB Höft Ut
Quinn Nordin Okej Buk Ut

Patriots sparksituation även har varit den förmodligen den mest konsekventa historien för att kommit ur den skadade reserven all varje vecka. Av föräldrar även har varit tveksamma dessutom rookien Quinn Nordin skulle vara på marknaden mot varje vecka 9. Av föräldrar även har kunnat spela, dock pojken även har missat sparkar. Såväl som närma sig Patriots du kommer att ha svårigheten i form av linebackern i fråga om Kyle Van Noy dessutom Dont’a Hightower för att inte är redo att spela. Varje är tveksamma.

Patriots laddade på flykten dessutom vågade Dak Prescott slå dem genom passet.
Prescotts 445 yards passningar är de som flesta du har någonsin gentemot ett Bill Belichick-försvar inom New Storbritannien.
Bill gick hela dessutom fick reda på sätt

New York Jets gentemot New Storbritannien Patriots startuppställning

New York Jets

QB – Zach Wilson | RB – Michael Carter | WR – Corey Davis, Jamison Crowder, Keelan Cole | – Tyler Kroft | OL – George Fant, Alijah Vera-Tucker, Connor McGovern, Greg Van Grunden, Morgan Moses

DL – John Franklin-Myers, Bryce Huff, Sheldon Rankins, Quinnen Williams | LB – Quincy Williams, CJ Mosley, Blake Cashman | CB – Bryce Hall, Brandin Echols, Michael Carter II | S – Ashtyn Davis, Marcus Maye | Okej – Matt Ammendola | P – Thomas Morstead

Big Cats NFL Power Rankings resten av team i form av 2 positiva aspekter. 1. Indianapolis Colts (2-4)
2. New Storbritannien Patriots (2-4)
3. San Francisco 49ers (2-3)
4. Philadelphia Eagles (2-4)
5. Atlanta Falcons (2-3)
6. Washington fotbollslag (2-4)
7. Seattle Seahawks (2-4)

New Storbritannien Patriots

QB – Mac Jones | RB – Damien Harris | WR – Nelson Agholor, Jakobi Meyers, Kendrick Bourne | – Jägare Henry | OL – Isaiah Wynn, Mike Onwenu, David Andrews, Shaq Mason, Justin Herron

Profilbild

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 8 =