Vince McMahon är missnöjd via Charlotte Flair

Utfärdar men även ting gick för att inte som svar på planerna hela Becky Lynch men även Charlotte Flairs titelutbytessegment på veckans WWE SmackDown. Alex McCarthy med ursprung i talkSPORT även har för tillfället är lärt sig varför Vince McMahon hade varit missnöjd via Flairs vanor bakom scenen.

Efter det efteråt avsnittet resten av märket Blue är Becky Lynch men även Charlotte Flair för tillfället är RAW respektive SmackDown Women’s Champions. PWInsiderär Mike Johnson först rapporterad i fråga om Flairs rädsla genom är benägna att för att inte vilja “låt oss svag ut” inom segmentet, mästerskapsutbytet oplanerade men även obekväma en personlighet, såväl för att den efterföljande konfrontationen bakom scenen mellan den 2 kvinnorna.

I enlighet med talkSPORTs mest uppdaterade rapport lämnade drottningen gorillapositionen efter sin dispyt via Lynch och använder inte en att tala för via Vince McMahon, men även WWE-ordföranden hade varit missnöjd via exakt samma.

“Flair gick iväg men även Vince McMahon hade varit för att inte på gott humör är benägna att Charlotte lämnade gorillan och använder inte en att tala för via honom. Flair är för tillfället är på ett sätt åt Orlando med tanke på stötta Andrade på AEW Dynamite”, skrev Alex McCarthy med ursprung i talkSPORT.

Kommer du att kunna testa komma in deras besvärliga titelutbyte inom klippet ovan. Charlotte Flair släppte RAW Women’s Championship men även Becky Lynch för att kastade SmackDown Women’s Championship på sin långvariga rival hade varit som svar på plikt för att inte del av de som ursprungliga planerna se framåt för att deras avsnitt.


Finns sätt av värmevärme inom det faktum mellan Becky Lynch men även Charlotte Flair?

Allteftersom den 2 hade varit största kompisar dessförinnan,, nämnde källor såväl som åt talkSPORT är benägna att Lynch men även Flairs förhållande “även har varit ansträngt hela ännu ett tag.”

På detta även har som svar på plikt varit fallet eftersom den ännu WWE-kampanj för att sändes se framåt för att ett par 12 månader eftersom den:

“Vänskapen Flair/Lynch även har varit ansträngd hela ännu ett tag.” McCarthy skrev vidare, “Individer intill situationen säger är benägna att Flair för att inte uppskattade är benägna att visa sig vara kallad “plast” hela ännu kampanj se framåt för att några 12 månader eftersom den men även det fanns spänt eftersom den dess.”

i fråga om de befinner sig de som största chumman, eller de som värsta resten av fiender, är sätt förvärva i hela, all kunnig brottning för att även har kemi på samma identiska grad för att Becky Lynch men även Charlotte Flair. https://t.co/rivYv8VN4y

Profilbild

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × one =