Raiden Shogun släpps bryta bort inom den nya trailern


miHoYo även har postat det finns en ny trailer med ursprung i Genshin Impact alldeles tillägnad Raiden Shogun, den nya spelbara karaktären som inkluderar ersätta 2.1.

Videon låter oss förvärva det finns en stil resten av kampstilen se framåt för att “Baal“, är förutsatt på spjutattacker dessutom kraftfulla elektroförmågor. Raiden Shoguns Elemental Burst kallar resultat i ett svärd omslutet resten av blixtar med ursprung i hans fysik för att mannen spränger fiendens linjer genom användning av.

Raiden Shogun närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig på Genshin Impact genom användning av ersätta 2.1 som kan imorgon, onsdag den 1 september. Det kommer ske ett femtimmars serverunderhåll tidigare att uppdateringen, varefter kommer du att kunna ladda ner dessutom installera uppdateringen dessutom få så många som 300 Primogems gratis. Uppdateringen “Floating World Hela the Moonlight” består av nya Archon-uppdrag, nya öar inom Inazuma Archipelago tenderar att upptäcka, bossar, evenemang dessutom fler karaktärer. Bland dessa finns dessutom Aloy från Horizon Zero Dawn och Forbidden West, för att skulle vara tillgänglig utan kostnad se framåt för att alla de PS4- dessutom PS5-spelare.

Raiden Shogun är det finns en 5-stjärnig en personlighet för att kommer du att kunna förvärva hela genom eventbannern Reign of Serenity. Om du förhåller sig tveksam på i fråga om du göra investeringsprocess dina surt förvärvade Primogems på denna en personlighet, förmedla det finns en titt på vår Genshin Impact guide på Raiden Shogun banner, bästa färdigheter och byggen.Leave a Reply

Your email address will not be published.

one + 13 =