FIFA 22 erbjuder för att inte efter, bara för att på PC finns sätt överraskningar

Hela genom IIDEA även har vi risk är benägna att låt oss försäljningsdata titta på spela (fysiska att tillägga boxade) inom Italien. Vi förfogar över åt Italiensk betyg dividerat i form av konsol att tillägga PC, i form av även det finns en sammanlagd betyg. Hela genom dessa Top 10 vill vi sätt FIFA 22 återstår att vara prime; bara för att på PC finns sätt ett antal överraskningar.

Musik oss initialt låt oss försäljningsdata titta på Topp 10 sammanlagt titta på perioden 11/10 – 17/10:

 1. FIFA 22 – PS4
 2. FIFA 22 – PS5
 3. FIFA 22 – Switch
 4. GTA 5 – PS4
 5. FIFA 22 – Xbox One
 6. Far Cry 6 – PS4
 7. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles – PS4
 8. Far Cry 6 – PS5
 9. Metroid Dread – Switch (bara fysisk informationen, digital informationen ingår för att inte)
 10. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles – PS5

För att hela tiden, den sammanlagd italiensk betyg den är identisk i form av rankningen bara titta på konsolen. På vår marknad säljer för att inte PC-spel nog som ett sätt att hamna till 1 höjden 10 det allmänna. För att kommer du att kunna låt oss kommer att få FIFA 22 de som tre finaste positionerna, i form av bara Xbox One-versionen borttagen ifrån GTA 5 inom PS4-versionen. Spelen inom rankingen är de som klassiska, i form av enbart Demon Slayer, för att ändå för att inte går lång sikt än det finns en 7:e att tillägga tionde tillräckligt med utrymme.

Musik oss kolla in som ersättare Italiensk PC-ranking:

 1. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles
 2. Igen 4 Blood
 3. FIFA 22
 4. Assassin’s Creed Unity
 5. GTA 5
 6. Assassin’s Creed Odyssey
 7. Sid Meiers civilisation VI
 8. Assassin’s Creed II
 9. Assassin’s Creed Origins
 10. Assassin’s Creed Brotherhood

För att kommer du att kunna låt oss dominerade sätt på PC Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles. Sporten, förlitar sig på den berömda animen, är betydligt erkänna resten av sätt italienska datorsamhället, åt den grad är benägna att sätt åt att tillägga i form av är trassande Tillbaka 4 Blood för att, globalt, av konstant är benägna att vara först på Steam. Dessutom är det bedövning närvaron resten av antal kapitel resten av Assassin’s Creed, bland vilka sätt dessutom finns gamla titlar för att sätt olika kapitlet att tillägga dess direkta uppföljare Brotherhood.

Att prata som ersättare titta på UK ranking: FIFA 22 fortsätter att dominera i en topp 10 vilket inte är förvånande.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × three =