Bayerns maskineri stannar för att inte, Borussia ytterligare seger samt utan ut en Halland 🎥

Bayern-spelare slog för närvarande Hoffenheim i form av 4:0 utan ut en verkar större svårigheten.

Bayern genom ledning resten av Nagelsman blev ett riktigt maskineri. Gnabri öppnade poängen, eftersom den gjorde Lewandowski mål som samt ökade ytterligare 3:0 Chupo Motting inom den 82: e minuten. Tolissos mål som annullerades övergående efter på detta mål som, dock bara några min efteråt Kommando satte slutresultatet 4:0.

Borussia Dortmund besökte Biefield, även utan ut en Erling Haland ägde rum inträffade ytterligare det finns en 3: 1 -seger. Denna duell märktes i form av det stora målet med Hummels, slå extra Chan samt Bellingham, allteftersom vänta värdarna har varit skytten Kloss med ursprung i straffpunkten.

Inom de som olika två matcherna hade Leipzig inga svårigheten i form av Furth, allteftersom Wolfsburg fel hemma gentemot Freiburg i form av 0:2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 − 4 =