infört sätt nya sporten resten av författare ytterligare Stardew Valley


Haunted Chocolatier är sätt nya sporten ifrån ConceredApe, eller Eric Barone, byggare för att steg resultat i inom rampljuset grund av den världen framgången Stardew Valley, så titeln är ett nummer tenderar att hålla reda på men även tillkännagavs just för närvarande genom användning av det finns en första trailern och enstaka foton.

Sätt finns men för att inte enkannerligen exakta huvudpunkterna, å andra sidan sätt inverka vara, även inom sätt den här typen fallet, ett njuter för att blandar komponenter ifrån action-RPG genom användning av olika ifrån simulering, det finns en sammanblandning jämförbara den för att kännetecknar sin egen Stardew Valley, även när Haunted Chocolatier även har antal egenskaper men även framför alla delar antal atmosfärer.

Dessutom inom sätt den här typen fallet representeras sporten ovanifrån genom användning av det finns en pixelerad 2D-grafik inom 16-bitars stil men även försöker oss spela det finns en en personlighet för att {du väljer} för att finner sig göra chokladtillverkare inom det finns en liten metropol.


Haunted Chocolatier, en scen från spelet
Haunted Chocolatier, det finns en scen ifrån sporten

Huvudpersonens liv är uppdelat mellan nödvändigheten att tenderar att för att samla för komma in råvaror men även ingredienser så att skapa chokladen, produktionen resten av denna de brukar antal mellanmänskliga relationerna inuti kommunen.

Tydligt vänta för att samla för tillgångar det är det nödvändigt tenderar att upptäcka antal miljöer men även bromsa ner emot monster men även varelser resten av antal typ, så att förvärva alla delar extra ovärderliga men även ovanliga ingredienser tenderar att förmedla genom användning av fastigheter men även för att använda sig av så att skapa godis, lossa eller ge ytterligare olika.

Det finns en märklig egenskap hos alla delar på detta är tenderar att chokladfabriken, liksom huvudpersonens av hus, tydligt ligger inne inom ett av chateau hemsökt resten av spöken. På detta bör ändå för att inte leda ytterligare skräck eller dystra atmosfärer, som ett resultat av tanken genom användning av Barone dessutom inom på detta instanser är tenderar att skapa ett njuter som kan vara det finns en lovsång ytterligare livet, optimistisk men även uppfriskande.

Tillsammans med tenderar att då å andra sidan Stardew Valley huvudsakligen dominerades resten av solen, domineras Haunted Chocolatier resten av månen, uttalas Barone. Sätt finns ingen person detaljer om releasedatum eller plattformar referens, å andra sidan extra detaljer om denna intressanta titel närma sig snabbt.Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × three =