Farming Simulator 22 kommer till och med du kommer att behöva växthus men även biodling

0

[ad_1]

Giants Software meddelade är benägna att inom Farming Simulator 22 som närma sig vara växthus Men även biodling, två information som kan för att komplettera serien. Tydligt närma sig biodling för att vidta åtgärder uppnåelig att ge honung, då däremot som inom växthus skulle vara uppnåelig att ge jordgubbar, sallad men även tomater.

Utgav dessutom det finns en ny trailer, för att valpar men även vilda djur för att finns på åkrar men även skogar. Spår oss låt oss titta på som:

Vi vill dessutom ett antal en bild resten av nyheterna presenterade inom ett praktiska galleri:

Vi läser olika huvudpunkterna taget hemmahörande i som officiella pressmeddelandet:

Kombinerat via de som nya leveranskedjorna närma sig jordbrukare ha förmågan att expandera sin kontor avsevärt hela genom fler av olika men även av tillverkning och extra grödor. Omedelbart men även lokal distribution tillåter verkar större djup resten av deltar i, inget speciellt inom flerspelarläge kollektivt via olika digital bönder.

Binas betydelse närma sig är benägna att manifesteras inom Farming Simulator 22 hela genom antal effekter på gården: hela genom i position bikupor invid raps, potatis men även solrosor, närma sig avkastningen resten av dessa grödor att utvidga grund av pollinering. Efter alla närma sig bina dessutom för att vidta åtgärder de som gör bäst, göra honungen för att är redo att säljas vidare åt detaljhandeln men även spannmålsfabriker genom vilket den närma sig att bli van vid att, kollektivt via olika ingredienser, med tanke på göra frukostmat. Kuporna inom antal storlekar, produktiva genom de som varma årstiderna, närma sig är benägna att förändras till det finns en positiv tillflyktsort vänta bin genom vinterdvalan

[ad_2]

Leave a Reply