WeChat iOS-version tung ersättare: gruppchatt vikbart chattgränssnitt är till slut uppfriskande-

Den 27 september meddelade Tencents WeChat -team på som officiella WeChat -kontot tenderar att WeChat iOS 8.0.14 -versionen, för att lanserades den 26 september, lanserade gruppchattvikningsfunktionen.

Officiell introduktion,Användaren är redo att välja tenderar att par gruppchattar inom chattlistan hela genom “Vik den denna sort gruppchatten” genom loppet av Stör ej, att tillägga dessa vikta lag fixas inom det finns en fast placera på chattlistan och kommer inte tenderar att skjutas citerar resten av nya meddelanden.

dessutom,Kommer du att kunna dessutom observera citerar åt 4 gruppmedlemmar inom gruppen “Stör ej” och du får det finns ett minne medan du kommer att få deras upptäck.

Som svar på förslag med ursprung i netizens är redo att kunders dessutom för att hitta den kollapsade gruppchatten inom chattlistan. Innehållet inom gruppchatten närma sig tenderar att verkar som svar på ett tag för att det tidigare officiella kontot, att tillägga gruppchatten via de som mest uppdaterade nyheterna skulle vara överst .

Stor uppdatering av WeChat iOS -version: gruppchattens vikbara chattgränssnitt är äntligen uppfriskande

Tyvärr även har Android -versionen 8.0.14 men för att inte lanserat gruppchattvecket.

Förr nämnde den officiella loggen dessutom tenderar att iOS WeChat 8.0.14 dessutom lade åt “Care Stil”, via verkar större att tillägga tydligare typsnittsknappar.

iOS nedladdningsadress:Klicka här

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 4 =