Android -versionen resten av Chrome -webbläsaren tillåta kunders tenderar att öppna skrivbordsversionen resten av webbplatsen för att sedvanlig

Så att låta användarna ta ut tenderar att öppna webbplatsen för att de som behöver utvecklar Google det finns en utföra för att gör sätt potentiellt se framåt för att Chrome -webbläsare tenderar att öppna skrivbordsversionen resten av webbplatsen för att sedvanlig på sina Android -smartphones.Chansen tenderar att öppna skrivbordsversionen resten av webbplatsen är icke ovanlig, så poängen är tenderar att kunders för tillfället är närma sig det som får risk tenderar att öppna skrivbordsversionen resten av webbplatsen för att sedvanlig.

Denna utföra är ganska mycket användbar se framåt för att säkert webbplatsformulär samt arbetsbakgrunder, framför allt medan du behöver för att använda sig av skrivbordsversionen resten av det finns en specifik webbplats online som ett sätt att slutföra arbetet. Som ersättare som ett sätt att ta ut “skrivbordssida” varje direkt du kommer öppnar det finns en webbplats online är redo att kunders för tillfället är fort be Google tenderar att öppna sin skrivbordsversion varje direkt webbplatsen öppnas.

Chansen tenderar att öppna skrivbordsversionen resten av webbplatsen är nuförtiden tillgänglig på Chrome Canary, samt den stabila versionen stöder för att inte den denna sort funktionen nuförtiden.

Tips om hur man instruktioner jag den denna sort funktionen? Först bör du kommer installera Chrome Canary i din smartphone. Som ett resultat av den denna sort funktionen är dold efter det finns en inställningsflagga bör såväl som det finns en flagga via namnet “En världsomfattande inställning som ett sätt att begära skrivbordssida på Android” vara “aktiverad”. Eftersom den vet du gå ytterligare menyn Situationer> Webbplatsinställningar> Skrivbordswebbplats samt uppmuntra omkopplaren “Skrivbordswebbplats” som ett sätt att för att använda sig av den denna sort funktionen.

Det är det definitivt värt tenderar att vara medveten om tenderar att aktivering resten av denna utföra för att inte övertagande bort kryssrutan “Desktop Website” inom huvudmenyn. Om du vill att justera igen ytterligare mobilversionen vet du spartanskt göra sätt hela genom tenderar att avmarkera kryssrutan.

Chrome är icke den primära webbläsaren för att kommer att få den denna sort funktionen. Microsoft även har inte för länge sedan lagt ytterligare samma identiska utföra på kanalerna Edge Canary samt Dev.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × two =