Intel Arc GPU-namnregler avslöjade: ett seriekodnamn Alchemist (alkemist)

Hela evenemanget Struktur Day 2021 delade Intel en alltför stor mängd detaljer om Arc -serien genom användning av diskreta grafikkort. Rörelsen avslöjade sin ambitiösa färdplan,Även introducerade inom detalj arkitekturen vänta den primära generationens Arc GPU kallad “Alchemist”.

Den allmänt kända läckaren momomo_us upptäckte ett utan tvekan namngivningsschema vänta Arc-serie GPU: er nuförtiden. Imagen för att mannen lade nämner inverka vara ett namngivningstabell vänta Intel även dess leverantörspartners, för att förklarar de som kommande GPU -serierna inom Arc -serien närma sig är benägna att heta.

Även när diagrammet utställning inom detalj Intel tydligen behöver är benägna att sina följeslagare ska out line sina Arc-grafikprodukter, närma sig den väsentligen den mest intressanta med ursprung i slutlig raden, som ett resultat av som ser ut som om verifiera är benägna att Blue Teams första generationens Alchemist GPU närma sig är benägna att betecknas för att “Arc det finns en serie “.

Som ett resultat av a-serien påstås hänvisa åt Alchemist GPU: er är redo att det efterföljande generations GPU: er namnges i överensstämmelse med nästa:

det finns en serie:Alchemist (Alchemist)

b -serien:Battlemage (Battle )

c -serien:Celestial (Tenjin)

d -serien:Druid

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − two =