Sifu: En ny spelvideo från State of PlaySifu: En ny spelvideo från State of Play
Låt oss låt oss den den här typen nya spelvideoen från Sifu, för att släpptes inom samband via State of Play inom juli 2021 .. Inom samband via State of Play inom juli 2021 släpptes det finns en ny spelvideo från Sifu, ett riktigt nyfiken 3D-kampspel . Inom videon försöker vi huvudpersonen slåss inom det finns en medlemskap. Sifu släpps på PC (genom förmedling Epic Games Store), PlayStation 4 även PlayStation 5 till att börja med från 2022, på ett datum för att men för att inte råda över beslutats. Denna sort är speltrailern med ursprung i hemmahörande i IGN Expo med ursprung i hemmahörande i E3 2021, i fall du missade att markera även behöver förståelse extra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 1 =