Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles, gameplay video della Villa TsuzumiDemon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles, gameplay video della Villa Tsuzumi
SEGA råda över lanserad det finns en ny video resten av Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles genom loppet av State of Play, via sporten med ursprung i hemmahörande i Villa Tsuzumi .. SEGA råda över lanserad det finns en ny gameplay-video resten av Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles genom loppet av State of Play, via sporten med ursprung i hemmahörande i Villa Tsuzumi. Videon guida att markera klassiska stridsystemet med ursprung i hemmahörande i CyberConnect2, för att blandar action-scener via det finns en väldigt sammanflätad berättande via sporten. Såväl som närma sig fansen resten av serien erkänna en enorm likhet via den ursprungliga anime, både ur estetikens synvinkel såväl som med ursprung i hemmahörande i historiens tillväxt. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − 2 =