TechArt ställer kommer in Porsche Panamera: Aggressiv kroppssats och därav en alltför stor mängd extra energi

TechArt, den välbekanta tunern se fram emot Porsche-bilar, presenterade sitt GrandGT-program se fram emot Panamera, för att “täcker” det praktiskt taget varendaste punkter resten av denna den automatiska.

Motorhanteringssystemet, för att för att inte inspirerar standardprogramvaran, förbättrar förmågan hos GTS- och därav Turbo S-modellerna genom användning av 180 hk respektive 150 Nm vridmoment genom användning av 88 hk respektive 130 Nm vridmoment.
På detta betyder att 4,0-liters V8-motor genom användning av dubbelturbo utvecklar 660 hk och därav 770 Nm inom Panamera GTS och därav 709 hk och därav 950 Nm vridmoment inom Panamera Turbo S. Acceleration med ursprung i hemmahörande i 0 ännu en 100 km / h övertagande 3,4 respektive 3 sekunder . GTS når det finns en toppfart på 305 och därav Turbo S 315 km / h.
TechArt råda över höjt bilens bredd genom användning av 50 mm oblyg och därav 80 mm bakåt hela genom är benägna att vidga hjulhusen. Den främre stötfångaren råda över verkar större luftintag med avsikt att optimera luftflödet och därav bättra på bromskylningen. Kolhuven råda över det finns en central ett gap och därav bidrar ännu en den “muskulösa” designen, kollektivt genom användning av det finns en bakre spoiler och därav det finns en diffusor genom användning av utskärningar se fram emot titanbelagda kolbelagda avgasrörsändar. Vi erbjuda 21 och därav 22-tums uppsättningar fälgar.
Inom erbjuda TechArt läderbaserat och därav Alcantara, ett brett utbud av antal och därav , kontrasttråd, golvmattor, koldetaljer och därav det finns en logotyp på dörrpaneler, säten och därav golvmattor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × four =