Microsoft övertagande sin helhelt bort Adobe Flash i riktning bort Windows 10 inom juli

Uppdateringen “Ersätta se fram emot eliminering resten av Adobe Flash Player”, för att sin helhelt övertagande bort Flash för att det finns en OS-komponent, har fått nödvändig inom juli. Det finns en uppgradering ytterligare Windows 10 utgåva 21H1, som kan är benägna att det har varit det tillgänglig denna månad, övertagande dessutom bort ovannämnda mjukvaruprogram.

Det finns en uppgradering för att övertagande bort Adobe Flash kan också är benägna att det har varit det tillgänglig se fram emot åldern operativsystem för att Windows 8.1, Windows Server 2012 men även Windows Embedded 8 Vanligt.
Microsoft övertagande allaredan bort Flash-stöd i riktning bort sin Microsoft Edge-webbläsare i form av det finns en uppgradering för att massor av kunders råda över laddat ner men även rutinmässigt lägga in, men även övertagande är faktiskt bort Flash för att anpassa sig i form av Windows. På supportsidan anges är benägna att det finns en utgåva resten av Adobe Flash Player för att installerades manuellt med hjälp av det finns en en annan leverans för att inte närma sig är benägna att eliminerade.
Den tipsa på Flash råda över tillkännagivits inom ett antal kalenderår, men även gigantiska webbläsare slutligen slutar stödet 2016. Internetarkivet erbjuda är faktiskt säkerhetskopior se fram emot 1000: s gamla Flash-spel men även animationer inom ett gör ett försök är benägna att konservera det finns en nödvändig del resten av Internetens historiskt förflutet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + 18 =