2020 hade varit att markera största året nånting, Byte syftar ta sig an är benägna att slå Wii att tillägga DS

De som 2020 att markera råda över gått ett kalenderår eftersom den Nintendo närma sig ihåg länge. Det beror på är benägna att Kyoto-jätten hade varit den för att kan försona för de som nya behoven inom samband genom användning av pandemin, hela genom är benägna att dumpa ett oproportionerligt massivt variation av deltar i att tillägga konsoler. Konsekvensen är i själva verket det finns en rekordår ur vinstsynpunkt. Titta på Nintendo hade varit att markera i verkligheten att markera största året nånting, genom användning av Byte för att syftar ta sig an är benägna att slå framgången vänta Nintendo Wii att tillägga DS.

Genom loppet av de som mest uppdaterade finanspolitiska summorna hade Nintendo ett rörelseresultat på 640,63 miljarder yen, det bara om 5 miljarder euro. Ett rekordresultat även möjliggöra allesammans konsoltillverkare. Inte någon konkurrent råda över nånting uppnått denna rekordvinst. Tydligt bör jämförelsen inom på detta omständigheter göras genom användning av spelavdelningarna vänta Sony att tillägga Microsoft, för att inte genom användning av firman för att helhet, som ett resultat av dem är det stora att tillägga stratifierade multinationella som företag.
Tidigare rekord hade varit 2009 genom användning av 555,26 miljarder yen, 4,2 miljarder euro. Intäkterna med ursprung i hemmahörande i att markera ändå utmärkta 2019 fördubblades det bara om: Nintendo hade slutat på 352,37 miljarder yen. I form av det finns en prognos på 500 miljarder kalenderår 2021, Nintendo Switch syftar ta sig an är benägna att utvecklas till den förmodligen den mest framgångsrika konsolen resten av nyckeln N, för att överträffar Nintendo Wii / DS-eran, för tillfället att markera största vänta Nintendo.
Denna sort är rankningen resten av största 5 slutresultat nånting vänta det finns en videospelproducent:

  • Nintendo, FY 2021: 640,63 Bn yen
  • Nintendo, FY 2009: 555,26 Bn yen
  • Nintendo, FY 2008: 487,22 Bn yen
  • Nintendo, FY 2010: 356,57 miljarder yen
  • Nintendo, FY 2020: 352,37 miljarder yen
Wario seglar dessutom inom guld.

Alla bitar, eller det bara om varje sak, är på grund av Animal Crossing: New Horizons, som publicerade rekordnummer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 9 =