välgörenhetssystem återställs, affärslokalen poppar

För att vi rapporterade, Ödmjuk bunt pojken hade beslutat att byta välgörenhetssystemet med tanke på lossa spelen. Sammanfattningsvis, affärslokalen hade tagit bort skjutreglagen, vilket hindrat ivrig spelare ifrån tenderar att självständigt bestämma sig för de som procentsatser för att de som skulle leverera ytterligare Humble Bundle, utvecklarna och därav inom välgörenhet. Den nya svaret innehöll bara två av andra, vilket gjorde att anse uppnåelig se fram emot programmerare det som får 80% eller 85% av intäkterna. De flesta tyckte för att inte i alla avseenden i fråga om att anse och därav kritiserade den återförsäljare för att den för tillfället är gör vänd dig i fråga om och därav återställa att anse gamla systemet.

Humble Bundle skrev genom förmedling sin egen officiell blogg: “Vi har omedelbart samtliga hört högt och därav tydligt och därav vi ber i fråga om ursäkt se fram emot metoder till dessa förändringar råda över införts. Vi tenderar att leverera en viss tid tenderar att för att samla för konstruktiv förslag och därav vara extra transparenta i fråga om vad vi tenderar att göra kommande tid, eftervärld tillkommande tid efterkommande. Vi tenderar att återaktivera reglagen ifrån den här dagen. se fram emot samtliga köpare på våra buntesidor, samtidigt som vi övertagande något ett tag tenderar att granska tipsen och därav att fundera på skjutreglagen och därav lasten av för att anpassa inköp på våra buntesidor det långa loppet. ”
Humble Bundle förklarar av den anledningen som tenderar att det kommer hålla fast vid det tenderar att uppdateras skjutreglage hela de som närmaste veckorna. Inom och därav baksidan ser ut som om att anse för att i fråga om rörelsen behöver möjliggöra kunders för att anpassa de som kvantitet för att ska ges ytterligare välgörenhet och människor som ska ges ytterligare utvecklarna och därav Humble Bundle, dock på samma gång avser att anse att byta att anse aktuell systemet ett eller annat sätt. Vi kommer att få reda på på ett tag vad företagets planer är.
I fall du på jakt efter rabatter, missa för att inte de som av PlayStation Store: nya rabatter på veckans kampanj och Assassin’s Creed.

Leave a Reply