“Neymar är den främsta syndaren i ett försök att utrota PSG”

PSG lyckades för att inte kvalificera sig ännu en Champions League-finalen. The Saints råda över besegrats från Manchester City inom två matcher genom användning av ett fullständigt 4: 1. I överensstämmelse med franska medier är Neymar den huvudsakliga skyldige titta på eliminering.

“Det finns en den frustration försvann mannen inom semifinalen. “Pojken hade inte en kotte inspiration, mannen nakna för att inte laget, för att mannen gjorde emot Bayern.”
Franska medier är överens i fråga om tenderar att efter eliminering med ursprung i hemmahörande i City är redo att klubben att fundera på valmöjligheterna titta på främja från Neymar, vars kontrakt löper ut inom juni 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 4 =