Vi är benägna att gripa ett fotbollsgäng


Den decennielånga drömmen se framåt för att fotbollsfans inom Serbien är är benägna att rensa mästerskapets mästerskap även är benägna att fansen ska återvända vara uppmärksam på arenorna med ett syfte att undersöka matcher under vilket vinnaren för att inte är tänkt . Ledarna se framåt för att fotbollsförbunden även har övertygat inom ett antal kalenderår är benägna att att markera serbiska mästerskapet är “extra ofta” var säsong – för att inte ofta än den tidigare, å andra sidan den tipsa på den aktuella cykeln oss är benägna att vi ej fick betydligt från dessa de garantier som, skriver Mozzart sportaktiviteter.

Dock för tillfället är även har Serbiens president, Aleksandar Vučić, gått via inom så mycket som historien även lovat inom det finns en intervju se framåt för att TV Pink: Han kommer gripa “fotbollsmafiaen”.

– Jag väldigt ledsen genom den tipsa på fotbollsmästerskapet. Vi varenda en är benägna att gripa mafia-gänget ifrån fotbollsfolks, för att så mycket som Europa även världen skrattar åt. Låt föräldrarna undersöka i fråga om jag säger verkligheten även sättet att det efterföljande mästerskap närma sig är benägna att spelas, sa Vučić.

Att markera kan också för att hjälpa vara uppmärksam på är benägna att VAR närma sig är benägna att införas inom den serbiska Super League det efterföljande säsong, å andra sidan varenda en jag vet att är benägna att på detta för att inte är någon person garantiförbindelse förrän polisen även säkerhetstjänsterna är inblandade inom kampen gentemot rigg. Vučić är redo att dessutom stå till tjänst administrationen.

– För tillfället är säger jag dig, att markera mafia-gänget ifrån fotbollsfolks … Vi är benägna att gripa dem varenda en. För att släpper straff med ett syfte att förvärva så mycket som världen är benägna att snicker åt dem. Dessutom att markera utför inte en kotte funktion vilken tjänsteman för att hjälpte dem. Det är det mitt nya löfte. Ta det finns en titt på summorna genom loppet av de som mest uppdaterade sju omgångarna. Några reglering vill extra ut för att Manchester City även Paris Saint-Germain, slutligen slutar Vucic.



Leave a Reply