Neymar försökte se fram emot ett antal meningslösa dribblingar, mannen agerade för att inte för att det finns en ledare

Italiensk fotbollsexpert Fabio Capello kommenterade duellen mellan Manchester City men även PSG ungefär “Etihad”, varefter “Citizens” vunnit sin historiska första Champions League-final.

– City försvarade fördelaktig, de som hjälpte den ene den andre, uttalas Capello men även tillade:
– Det finns ett otrolig lagstiftning. En av många nyckelspelarna har varit Fernandinho för att stoppade samtliga. Att markera har varit ett bra strejker från Pep Guardiola.
Den välkända italienaren misslyckades för att inte via till exakt sin den frustration genom Neymars insats.
– Jag hoppades är benägna att pojken kan göra betydligt. Jag hoppades är benägna att pojken kan vara extra beslutsam, det finns en beslutsspelare. Mannen försökte se fram emot ett antal meningslösa dribblingar men även fungerade för att inte för att ledare, ledaren leder laget ta sig an resultatet, men även pojken pratade se fram emot en alltför stor mängd, tillade Capello, för att tycker är benägna att domaren Björn Kuipers (Kuipers) uteslutit Angel Di Maria (Angel) se fram emot strikt .
– Att markera röda kortet är extrema, att markera har varit för att inte skadligt eller oförskämt. Fernandinho föll se fram emot flippant men även domaren måste ha straffat dem varje, avveckla den italienska fotbollsexperten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 5 =