House of the Dragon, spin-off resten av Game of Thrones on Sky 2022: första officiella bilder

Något genom det finns en per vecka efterbörja dela filma se framåt för att House of the Dragon, Meddelade Sky är benägna att den efterlängtade spin-of-serien resten av Game of Thrones debuterar på betal-TV-kanaler även strömmar på Now genom loppet av 2022, samtidigt den amerikanska tryckta på HBO.

Förlitar sig på romanen ‘Fire and Blood’ resten av George RR Martin närma sig serien är benägna att spelas komma in 300 kalenderår framför huvudshowen även berätta historien i fråga om House Targaryens historiskt förflutet. Under vi upptäcker att du kommer beskrivningen resten av huvudpersonerna, resten av vilka vi rapporterar fotografierna längst ner inom nyheterna.

  • Emma D’Arcy för att Principessa Rhaenyra Targaryen: Förstfödda resten av kung Viserys, det finns en fullblods valyrisk drakariddare. De som flesta jag skulle inte vi säger att är benägna att Rhaenyra föddes genom användning av det hela hon kan önska … dock hon föddes för att inte för att man.
  • Matt Smith är Principe Daemon Targaryen: ungdomlig bror vara uppmärksam på kung Viserys även tronarving. Det finns en jämn krigare även drakaryttare, Daemon även har verklig drakeblod. Emellertid att iaktta påstås är benägna att åtminstone det finns en Targaryen levereras till världen, kastar gudarna ett kontanter …
  • Steve Toussaint för att Lord Corlys Velaryon, “The Sea Snake”: Lord of House Velaryon, det finns en härstamning resten av Valyria så föråldrad för att House Targaryen. Liksom “The Sea Snake”, den väsentligen den mest erkända äventyraren för att nånsin även har seglat haven inom Westeros historiskt förflutet, är Lord Corlys rikare än Lannisters även hävdar är benägna att mannen stolt äger världens gigantiska flotta.
  • Olivia Cooke är Alicent Hightower: dotter vara uppmärksam på Otto Hightower, Hand of the King, hon är den mest bedårande kvinnan resten av allesammans de som sju riken. Hon växte citerar inom Red Keep, kretsen resten av individer närmast kungen, hon även har artig nåd och kraftfull politisk uppfattning.
  • Rhys Ifans för att Otto Hightower: Konungens hand, Försöker Otto är det finns en lojal tjänare resten av kungen även hans kungarike. Baserat på honom är att iaktta gigantiska hotet gentemot kungariket Daemon, kungens bror.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + twelve =