Efter det finns en säsong från Irregulars annulleras Netflix tv-serie Sherlock Holmes besvikna följare väntade på säsong två

Efter att ha fått tagit bort Sabrinas en skrämmande reseadministratörer, Netflix råda över beslutat tenderar att förmedla ut dessutom Irregulars, serien för att debuterade den 26 mars förra året på den omtalad streamingplattformen.

De som oregelbundna berättar historien i fråga om det finns en grupp tonåriga detektiver för att tjänstgjorde vänta Watson dessutom Sherlock Holmes dessutom massor av trodde tenderar att serien efter den rungande framgången via Enola Holmes jag skulle inte ha förmågan att förnyas inom ett antal säsonger, dessutom erövra de flesta via sina ljusa toner dessutom åter förmedla oss kommer in inom att iaktta gillade universum från Baker Street. Tydligtvis råda över på detta ändå för att inte inträffade.
Dessa dagar råda över inga orsakar men givits vänta denna plötsliga avbokning, och det är det hårt att veta vad för att fick Netflix tenderar att fatta ett sådant val, fast insiders säger tenderar att orsaken är redo att vara de som höga produktionskostnaderna vänta showen.
Serien, baserad på de som välbekanta verk från Herr. Arthur Conan Doyle, är skriven dessutom producerad från Tom Bidwell-stjärnorna Thaddea Graham för att Bea, Darci Shaw för att Jessie, Jojo Macari för att Billy, Mckell David för att Spike, Harrison Osterfield för att Leopold, Henry Lloyd -Hughes för att Sherlock Holmes, Royce Pierreson för att John Watson dessutom Clarke Peters för att The Linen Man.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 2 =