Varför knackar Sheldon 3 gånger? Ett bevis vänta följare resten av The Big Bang Theory

0

Genom 12 säsonger gå efter fansen Sheldon Cooper, Leonard Hofstadter, Raj Koothrappali dessutom Howard Wolowitz inom The Big Bang Theory. Genom dessa 12 årstider vände att iaktta hjälpligen uppenbar tenderar att de som 4 nördvännerna har varit extremt komplexa dessutom djupt bristfälliga, bör inte en enda har varit lika excentriska för att Sheldon.

Sheldon hade massor av intressanta konstigheter dessutom hans bankvanor har varit bland de många förmodligen den mest omtalade resten av fansen. Låt oss därefter kontrollera varför karaktären knackade 3 gånger på dörren.

Faktiskt har varit Sheldons förmodligen den mest identifierade att iaktta betyder mannen knackade till 1 dörr med avsikt att göra sin närvaro känd. Som ett alternativ med avsikt att knacka det finns en direkt dessutom redo på lösningar, Sheldon knackade 3 gånger dessutom förklarade personens namn, knackade och extra 3 gånger, förklarade personens namn dessutom upprepade sekvensen det finns en 3:e direkt tidigare än mannen gick komma in inom ett område. Att anse är redo att tyckas för att det finns en rolig gest, bör att iaktta döljer sanningen är ett en betydande mängd mörkare mysterium.

Denna Sheldon-vana vände det finns en integrerad del resten av serien så här tidigt ifrån start, bör det finns en ett bevis ännu en den obsessiva sekvensen ägde rum inträffade ännu en säsong 10. Inom avsnittet i form av titeln “Risk Tub Contamination”, Litar Sheldon på Penny tenderar att mannen knackar så den här typen i och med en del barndomstrauma. Mannen förklarade tenderar att omkring 13 års ålder fångade sin far oärliga gentemot sin mamsen som ett resultat av mannen för att inte kan knacka nöjaktig länge med avsikt att hans far dessutom älskarinna jag skulle inte klä sig. Sheldon fortsatte i form av för att klargöra för tenderar att de som tre första träffarna är normala, då däremot de som och extra träffarna är avsedda vänta ge folk nöjaktig i form av ett tag tenderar att tackla sig byxorna. Att anse borde inte ha förklarats formellt, bör det är det lika till synes tenderar att hans benägenhet för att klargöra för personens namn är också anslutet ännu en hans barndomstrauma.

Kontrollera den sanna vilket innebär resten av titeln The Big Bang Theory e vad Jim Parson tänkte tidigare än mannen startade The Big Bang Theory.

[ad_2]

Leave a Reply