Man United vann mot Roma inom deras Europa League 2021 Semifinal

MAN UNITED vann mot Roma inom deras Europa League 2021 Semi-final första matchen på Old Trafford
Inom att markera för att bekräftade sig vara det finns en ganska mycket ensidig affär ungefär Old Trafford på torsdag natt blåste Manchester United Serie A-jättarna Roma bort inom det finns en fantastisk 6-2-rutt inom deras Europa League 2021 semifinal första omgången, för att absolut vill United inom positiv genomgång ännu en finalen.
United tog ledningen efter Edinson Cavani plockades ut resten av Paul Pogba, samt uruguayanern lämnade nämner titta på Bruno Fernandes som ett sätt att lyfta bollen genom Pau Lopez inom Roma-nätet efter bara för att sex min, däremot att markera tog Roma bara för att resultat i ännu en den tolvta minuten tenderar att för att hitta utjämnaren, för att ett Rick Karsdorp-kors hanterades tveksamt resten av Paul Pogba, titta på Lorenzo Pellegrini tenderar att göra mål som med ursprung i hemmahörande i placeringen.
Härifrån har varit alla sakerna United, samt att markera har varit Cavani på nytt på 63 min, knackade komma in det finns en rebound med ursprung i hemmahörande i Mirante, tidigare än pojken kolliderade via förr Red Devils fylla upp, Chris Smalling som ett sätt att vinna ett straff efter 70 min, vilket Bruno Fernandes lugnt placerade inom Roma mål som titta på 4-2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − six =