Alaba är på ett sätt ännu en Real Madrid

Real Madrid behåller på är benägna att välkomna en av många deras förmodligen den mest eftersökta signeringar. I överensstämmelse med journalisten men även transfermarknadsexperten Fabrizio Romano är Bayern CB på ett sätt är benägna att skriva på sitt kontrakt genom användning av “Los Blancos” – under vilket närma sig är benägna att inkomster 12 miljoner varje år.

Genom användning av regelbundet för att promenerar, David Alaba ser ut som om komma nästan Santiago Bernabeu. Hela högen vägar leder i jämförelse med är benägna att försvararen promenerar genom användning av Real Madrid.
Efter onsdagens upplevelser i fråga om är benägna att Real Madrid Foundation hade börjat dumpa Alaba-skjortor, för tillfället är även har Fabrizio Romano avslöjat är benägna att undertecknandet är nästan än nånting är benägna att slutföras.
Den italienska journalisten vidimerade är benägna att David Alaba även har gjort att markera formellt beslutat på Real Madrid. Romano rapporterade på sina sociala medier är benägna att försvararen närma sig att fästa sig ännu en Madrid efter hans kontraktet slutar genom användning av Bayern den 30 juni. Du måste ha hans fras i fråga om att markera.
Romano verifierar är benägna att verbalt kontrakt mellan varje parter förseglades kommer in Januari. Varje gång Alaba tecknar kontraktet, närma sig mannen är benägna att inkomster ett friskt 12 miljoner euro varje år.
Olika klubbar hade gjort erbjuder se framåt för att Alaba, tillsammans med Chelsea, PSG, Bayern men även Liverpool. Däremot hans dröm jag skulle inte hela tiden spela se framåt för att Real Madrid, men även från den förklaringen nämnde mannen “säker” ännu en “Los Blancos” efter de hände men även ropade

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 1 =