“Kings” erbjuder för att inte nämner – Real efter det finns en slingrig match valda “ta tag i” via Efesos

Real Madrid mottagit dessutom den olika hemmamatchen i opposition att Anadolu Efes, den den här typen gången via 82:76 så att säkra ett område inom Final Four inom Euroleague, som kan tenderar att spelas inom Istanbul den 4 maj.

Real gjorde det finns en distinktion på 17 poäng till att börja med resten av matchen (17: 0), tidigare än den av den anledningen som upplevde det finns en kollaps genom olika kvartalet även torskade via 16 poäng, så att återigen göra det finns en comeback inom ett tydligen avslut på matchen.
Garouba hade 23 poäng även 12 returer, Carroll lade vara uppmärksam på 20, även Lluj slutade via åtta, under det att, inom Efesos hade Boboa 23, även Shane Larkin har varit återigen fantastisk via 22 poäng även 8 assist. För tillfället är återstår att anse titta på Real tenderar att göra historiskt förflutet – inte någon medlemskap även har återvänt av 0: 2 inom på detta tävlingssystem inom Euroleague.
Fram till denna punkt även har mästaren CSKA Moskva kvalificerat sig vara uppmärksam på Final Four-turneringen efter eliminering resten av Fenerbahce – Barcelona även har det finns en 2: 1-fördel i opposition att Zenit, under det att, Olympia Milan leder via 2: 1 i opposition att Bayern München.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + fourteen =