det stora inkomstfamiljer på PS4, iOS är det bara om ingenting väl värt inom när sätta nästa

Förut denna månad upptäckte vi tenderar att iOS-versionen från Fortnite hade tillåtit Epic Games tenderar att inkomster 700 miljoner dollar genom loppet av den 2 åren tidigare än att iaktta togs bort i riktning bort App Store. Detta kan vara en betydligt siffra, inom absoluta värden, däremot för att bleknar jämfört via vad Fortnite är redo att göra på olika plattformar. Inom synnerhet upptäcker vi tenderar att slaget royale från Epic Games tjänar otänkbara kontantbelopp särdeles på PS4.

Hela genom dessa officiella dokumenten inom fallet Epic vs Apple även har vi risk för att hitta tenderar att mellan mars 2018 samt juli 2020, 46,8% från Fortnites totala inkomstfamiljer närma sig i riktning bort PS4-versionen. Under vi upptäcker att vi versionen Xbox One via 27,5%. Av den anledningen som är att iaktta 18,7% fördelat mellan Android, Nintendo Switch e PC. iOS är väl värt 7% från dessa totala intäkterna från sporten genom loppet av den perioden. I form av olika fras, genom PS4 även har Epic Games tjänat drygt sex gånger så ganska mycket för att att iaktta tjänat i riktning bort iOS.
Såväl som, ta hänsyn bara 2020, i överensstämmelse med Epic Games prognoser iOS jag skulle inte bara för att vara väl värt 5,8% från totalenjämfört via 24% från Xbox One samt “det bara om 40%” från PS4. Dessa uppskattningar delades från David Nikdel – senior programmerare på Epic – inom det finns en deposition. Babcock – Epics CFO resultat i ta sig an mars 2020 – uppgav som ett alternativ inom det finns en en annan deposition tenderar att iOS hela tiden hade varit sämre än PS4, “Xbox” (antar tenderar att mannen menade Xbox One), Nintendo Switch samt PC i ämnet av månadsintäkter.
Dessa siffror måste i verkligheten för att inte vara se framåt för att chockerande. Epic Games VD Tim Sweeney även har förr i tiden sagt tenderar att iOS-versionen står se framåt för att 10% från dessa totala spelarna dag för dag, inuti spelets tvååriga tillgänglighet. Inom huvudsak är antalet Fortnite-spelare på Apple-plattformen för att inte det främsta och det är det för att inte förvånande tenderar att intäkterna för att inte är koncentrerade ta sig an dessa prylar.
Man bör hela tiden komma ha i åtanke att Fortnite hela tiden tjänade 1,8 miljarder dollar. Kalenderår 2020 hade Epic Games prognostiserat det finns en total på 3,85 miljarder dollar. Även när siffrorna för att inte är relaterade ta sig an samma identiska kalenderår låter dessa oss ändå uppfatta lära sig att ganska mycket räknas Fortnite inuti Epic: det bara om hälften från intäkterna de kan i riktning bort att iaktta.
För tillfället är, valet tenderar att kollidera via Apple är mycket mer meningsfullt: förlusterna se framåt för att Epic Games är ej så betydligt samt, i fråga om dessa lyckas, jag skulle inte att iaktta ha risk tenderar att inkomster ganska mycket extra tillkommande tider, vilket eliminerar den procentandel för att krävs från plattformshållaren. Låt oss för att inte glömma bort tenderar att att iaktta “kaos” inom media för att genererats från på detta strejker faktiskt även har orsakat publicitet på Fortnite.
Vi pratade hela tiden i fråga om Fortnite samt upptäckte tenderar att att iaktta för att inte närma sig tenderar att det har varit det någon person xCloud-versionen, Epic Games motverkar Microsoft. Det är det inte förvånande tenderar att Epic Games samt Sony PlayStation är alltmer länkade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + sixteen =