film misslyckades som ett resultat av den hade varit vänta fokuserad på rörelse

The Last of Us att markera har fått dessutom det finns en tv-serie skapad inom samarbete mellan Sony även HBO. Innan diskuterades ändå det finns en filmanpassning resten av sporten. Denna en version misslyckades till slut, förklarar Neil Druckmann – medregissör vänta The Last of Us – eftersom den film handlade vänta en alltför stor mängd i fråga om rörelse.

Druckmann uttalas inom det finns en manus-podcast: “En gång jag jobbade i form av filmversionen pekade en mängd tänkesätt på” ta reda på hur man kommer vi att att markera verkar större? Det bästa sättet att kommer vi att var del men verkar större? “. Att anse fungerade för att inte vänta The Last of Us även jag föreställa är benägna att att markera i det långa loppet är förklaringen ännu en är benägna att film misslyckades. ”
Mannen förklarar eftersom den är benägna att The Last of Us för att online-spel innefattar ett antal stridscener, som ett resultat av de som är ett inslag av dess spelstruktur. Historien är emellertid extra inte direkt än det finns en Hollywoodfilm. Däremot för att ändra ännu en ett TV-serieformat gjorde är benägna att laget kan återgå ännu en sina ursprungliga avsikter.
“Vår inställning ännu en The Last of Us hade varit” låt oss göra det finns en indiefilm. “Låt oss närma oss att markera för att ett indiefilmteam, ta reda på hur man det är det regisserat, sanningen det att markera känns väldigt intimt. Via showen råda över vi en metod är benägna att arbeta på att markera vägen som ett resultat av vi på inga villkor behöver infoga så en mängd action-sekvenser för att videospelet. Inom sporten används en del mekaniker i ett försök att ge rytm åt äventyrsmekanismerna, emellertid vi är redo att utrota all den delen [dalla serie TV] som ett resultat av vi förbli inom ett annat medium. Vi är redo att dra nytta av varendaste styrkor inom på detta medium “.
Ju extra rörelse inom sporten jag skulle inte därefter bara för att riskera är benägna att förstöra historien även leverera sig ett tag ifrån karaktärsutveckling. The Last of Us-filmen jag skulle inte därefter ha varit det finns en en alltför stor mängd grundläggande produkt, det finns en actionfilm för att för att inte respekterade sagans rötter. Alternativt ser ut som om att markera för att i fråga om problemet för att inte finns i form av TV-serien.
Utkast till berättelsen om The Last of Us 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + seventeen =