Union chockade Atlanta inom CONCACAF Champions League

0

Philadelphia Union satte det finns en fot inom semifinalen inom CONCACAF Champions League på tisdag, vackra Major League Soccer-rivaler Atlanta United via det finns en 3-0 första segers borta.

Två mål som ifrån polsk anfallare Kacper Przybylko vänster Union fast på ett sätt gentemot ett ställe inom de föregående 4 inom vad som kan vara Pennsylvania-klubbens första kampanj inom den regionala klubbtävlingen.

Przybylko, för att hade varit inflytelserik inom Philadelphias 16-seger genom Costa Ricas Deportivo Saprissa, slog inom den 57: e samt 73: e minuten för att Atlanta betalat priset se fram emot dålig efterbehandling.

Atlanta dominerade besittningen däremot hamnade efter förtidig inom olika halvlek varje gång unionens försvarare Jakob Glesnes tittade komma in ett krok komma in inom sex-yardområdet samt lämnade den omärkta Przybylko är benägna att slå komma in.

Den argentinska mittfältaren Santiago Sosa planade det praktiskt taget ut se fram emot Atlanta strax därefter, däremot hans doppskott kraschade från ribban på 60 min.

Som ersättare överlämnades att markera ytterligare Przybylko är benägna att fördubbla sitt tal samt för att samla för komma in det finns en passning ifrån Leon Flach på kontringsanfallet tidigare än pojken tappade målet fastigheter.

Philadelphias 3:e mål som har varit det praktiskt taget det finns en kopia från deras olika, bara för att den den här typen gången har varit att markera Przybylko för att spelade skapare, osjälvisk kvm som ett sätt att Anthony Fontana för att vidta åtgärder 3-0 4 min ifrån tiden.

Vinnarna från kvartsfinalen inom Philadelphia-Atlanta närma sig är benägna att spela båda Portland Timbers eller mexikanska giganterna Amerika inom de föregående 4. Portland samt Amerika utför sin första etapp inom kvartfinalen på onsdag.

Inom den olika halvan från lottningen på tisdag, övergick Mexikos Cruz Azul Toronto FC 3-1 inom sitt kvartsfinalmatch inom första etappen på den kanadensiska klubbens tillfälliga fastigheter på Raymond James Stadium inom Tampa.

Sex gånger CONCACAF-mästare hade se fram emot en alltför stor mängd klass se fram emot MLS-sidan samt tog förtidig ledningen hela genom den ecuadoranska anfallaren Bryan Angulos vackra curling långväga göra en ansträngning efter bara för att tre min.

Jonathan Osorio gav Toronto hoppa via det finns en 20-minuters utjämning däremot Cruz Azul tog igen ledningen via Angulos olika på 34 min samt slog komma in ifrån närstående håll efter är benägna att kanadensarna misslyckats via är benägna att förmedla itu via det finns en målvakt.

Pablo Aguilar utvidgade eftersom den mexikanernas ledning via och extra ett bortamål inom olika halvlek, via det finns en frispark på 58 min.

Vinnarna från Cruz Azul-Toronto-matchen konfronterad båda MLS Cup-mästare Columbus Crew eller den mexikanska sidan Monterrey inom de föregående 4.

Mexikanska klubbar behöver utvidga det finns en långvarig dominans inom CONCACAF Champions League efter sin ägo vunnit turneringen hela de som mest uppdaterade 15 åren inom rad. Den slutlig MLS-sidan som ett sätt att lyfta titeln har varit Los Angeles Galaxy 2000.