Buffon har lyckligtvis fått erbjuder i riktning bort 5 identifierade eu klubbar

Gianluigi Buffon även har inga planer på är benägna att gå inom pension. “Tutosport” hävdar är benägna att Buffon försvinner Juventus och därav avslöjar är benägna att den legendariska målvakten har lyckligtvis fått erbjuder i riktning bort 5 identifierade ecu klubbar.

Buffons kontrakt i form av Juventus löper ut inom december resten av säsongen. Pojken kommer inte att göra är benägna att vidtaga samarbetet i form av den “gamla flickan” och använder inte en avser för att manövrera för ännu en det finns en medlemskap under vilket pojken har fått den primära målvakten.
Buffon erbjöds ett ettårigt kontrakt och därav ett ställe för att Buffons första målvakt resten av Olympiacos, Dynamo Kyiv, Eintracht Frankfurt och därav Sporting Lissabon. Inom Serie A är pojken bifogat ännu en det finns en övergång ännu en Atalanta.
Inom sin yrke spelade Buffon 683 matcher se fram emot Juventus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 8 =