Berlusconi betraktade Super League så här tidigt 1988

0

Den legendariska italienska fotbollstränaren Fabio Capello råda över avslöjat är benägna att den förr i tiden Milan-ägaren Silvio Berlusconi har varit den primära för att övervägde är benägna att grunda det finns en europeisk Super League. Såväl som att anse har varit titta på över trettio kalenderår eftersom den.

– Berlusconi betraktade att anse så här tidigt 1988. Mannen kan för att inte tänka på sig är benägna att hans medlemskap jag skulle inte utrotad efter bara för att ett deltar i. Mannen nämnde eftersom den är benägna att mannen att kontinuerligt önskade att kolla in de som finaste klubbarna inom San Siro såväl som en annan fotbollsfolks, informerade Capello titta på italienska Sky Sportaktiviteter.
Capello tillbringade en enorm del resten av sin tränarkarriär inom Milano … Samtidigt som Berlusconi har varit har varit ACMilan Europamästare 5 gånger. Tydligen är han är faktiskt vara uppmärksam på olika ligan Monza, som kan vara fjärde såväl som råda över risk är benägna att bromsa ner i ett försök att är tillgängliga inom Serie A.
Övrigt misslyckades att anse inte för länge sedan etablerade projektet titta på European Super League på lägre än 72 timmar, efter är benägna att UEFA såväl som FIFA, liksom de som nationella federationerna, hotade kritiska sanktioner. Först lämnade sex klubbar med ursprung i hemmahörande i den engelska Premier League Super League (Manchester City, Chelsea, Manchester United, Liverpool, Arsenal såväl som Tottenham) såväl som eftersom den Atletico Madrid, Inter såväl som Milan såväl som lämnade bara för att tre klubbar – Real Madrid, Barcelona såväl som Juventus.

[ad_2]

Leave a Reply