Magi: Inom tongivande andra jag skulle inte jag förlita mig på LeBron, för att inte på Durant

När du har varit titta på ett NBA-lag, även har rivalen tvåpoängsfördel två sekunder längre fram än matchens stängning, vilken ivrig spelare jag skulle inte du kan anförtro att anse slutlig skottet ytterligare LeBron James eller Kevin Durant?

Den den här typen problemet ställdes från den legendariska NBA-basketspelaren, Magic Johnson, efter uppträdandet inom Jimmy Fallons TV-show.
“Kevin Durant är troligen en av de som största målskyttarna för att nånting utfört inom den den här typen positionen. Bör jag bör utse det finns en vinnare. “Jag bör utse LeBron som ett resultat av pojken även har fler titlar.”
Ett antal kanske för att inte gillar hans åsikt, dock statistik är statistik för att amerikansk sportaktiviteter, särdeles basket, litar på.
Statistik är benägna att LeBron James även har en större “clWPA” -koefficient, dvs via honom inom laget omkring tongivande andra finns att anse högre sannolikhet att uppnå.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × one =