Shabab Al Ahli målvaktfel vill Tajik-debutanterna inom AFC-gruppen

0

Alisher Dzhazilov slog det finns en dramatisk vinnare hela olika halvlek varje gång Tajik-debutanter Istiqlol vände höjden inom grupp A genom användning av det finns en 1-0-seger genom Förenade Arabemiratens Shabab Al Ahli inom den asiatiska Champions League på tisdag.

Gruppen A match på King Fahd International Stadion inom Riyadh har varit på ett sätt gentemot oavgjort inom den 6:e minuten tillagd ett tag då Dhazilov fick ett inte stängd webbbehov efter tenderar att Shababs målvakt Majed Nasser befann sig hopplöst ur placera.
Att anse gav Istiqlol sin 3:e seger och så de toppade grupp A på 10 poäng i riktning bort 5 matcher.
Saudiarabiska jättar Al Hilal är jämna genom användning av poäng genom användning av ett njuter vistelser efter tenderar att de som slog Uzbekistans AGMK 3-0 på tisdag, olika på head-to-head-rekord.
Argentinern Luciano Vietto gav Al Hilal ledningen sent inom första halvlek inom Prince Faisal-soptunnan Fahad Stadion inom den saudiska huvudstaden tidigare än Bafetimbi Gomis såväl som Yasir al-Sharhani satte resultatet obestridligt.
Istiqlol utför AGMK såväl som Al Hilal möts Shabab på fredag ​​med avsikt att avgöra gruppvinnarna inom COVID-19 påverkas turnering för att hålls inom 5 biosäkra bubblor Riyadh, Jeddah, Margao såväl som Sharjah.
Qatar-jättarna Al Duhails förhoppningar i fråga om det finns en utsläppsfasplats drabbades resten av ett variation en gång de vände chockade resten av Al Shorta inom Irak 2-1.
Duhail hamnade efter ett 3:e minuts mål som resten av Amjad Attwan tidigare än den kenyanska anfallaren Michael Olunga återställde pariteten förtidig inom olika halvlek.
Al Shorta slog återigen 5 min framför tiden genom användning av Mohamed Dawood gör det finns en assist i riktning bort Saad Natiq.
Att anse eliminerades allaredan Al Shortas första seger efter 4 raka nederlag inom grupp C för att Duhail tappade deras obesegrade rekord.
Qataris är är faktiskt oavgjort genom användning av åtta poäng genom användning av Al Ahli i riktning bort Saudiarabien såväl som Esteghlal resten av Iran för att spelade ett mållöst strejker inom King Abdullah Sports City inom Jeddah.