Arsenal-ägare även har bevisad sig samverkar sig inom klubben efter övergångsrykten, säger Arteta

Arsenal-chefen Mikel Arteta nämnde onsdag är benägna att mannen hoppas är benägna att ett extremt tillkännagivande av klubbens innehavare för att understryker deras intresse titta på klubben närma sig är benägna att sluta via spekulationer i fråga om ett förmodligen uppköpserbjudande av Spotify-grundaren Daniel Ek.

Den svenska miljardären Ek skickade det finns en förra veckan det finns en tweet i fråga om är benägna att mannen jag skulle inte vara upphetsad om att inköpa Premier League-klubben, för att ägs från den amerikanska miljardären Stan Kroenke hela genom hans Kroenke Sports & Entertainment (KSE) -verksamhet.
Hundratals Gunners-fans protesterade utomhus Emirates Stadium framför fredagens 1-0-nederlag i jämförelse med Everton efter kollapsen från den föreslagna European Super League.
Arsenal har varit en av många 12 klubbar för att initialt anmälde sig vara uppmärksam på rekommendationer vara uppmärksam på utbrytningstävlingen emellertid kollektivt via 5 olika engelska klubbar drog sig igen av planerna inuti 48 timmar efter det finns en hård motreaktion av följare, tävlingsdeltagare, styrande organ att tillägga den brittiska den federala regeringen.
På fredagen nämnde Ek är benägna att mannen betänka ett uppköpserbjudande att tillägga rapporterna inom veckan instruerad är benägna att förr Arsenal-spelare Thierry Henry, Patrick Vieira att tillägga Dennis Bergkamp jag skulle inte vara del av det finns en rådgivande grupp.
Emellertid hela konkarongen potentiella affärer ser ut som om ha blivit utbytta efter ett extremt lösningar av Gunners amerikanska ägande, för att nämnde är benägna att de som för att inte hade fått ett par princip.
“Genom de som mest uppdaterade de gånger även har vi noterat mediespekulationer i fråga om ett förmodligen uppköpserbjudande titta på Arsenal Football Club”, läser ett pressmeddelande av KSE.
“Vi fortsätter att vara hundra pc engagerade inom Arsenal att tillägga säljer för att inte någon person andel inom klubben.”
Tala hantera Arsenals Europa League-semifinal inom första etappen i jämförelse med förr Gunners-manager Unai Emerys Villarreal på torsdag, sade Arteta är benägna att mannen har varit är inte nöjd via beskedet.
“Att iaktta stänger ganska mycket från spekulationerna i fråga om vad för att är redo att inträffa som ett resultat av de som flyttade genast att tillägga gjorde ganska mycket tydliga linjer titta på deras förståelse att tillägga vad de som behöver göra via fotbollsklubben,” nämnde mannen.
“Vi pratade via dem att tillägga jag tycker är benägna att att anse har varit väldigt tydligt, de erhåller att bevisad sitt intresse att tillägga ambition i jämförelse med fotbollsklubben som ett resultat av vi hela konkarongen behöver ha ett effektivt team på planen. Att iaktta har varit väldigt tydligt att tillägga tog tvivel ut ur situationen.”
Arsenal är tio inom Premier League att tillägga på ett sätt titta på sin värsta ligamatch av den anledningen som 1995.
De får ändå spela sig igen inom den lukrativa Champions League titta på första gången på 5 kalenderår i fråga om de kanske vinna Europa League.

Leave a Reply